1 Şubat 2014 Cumartesi

Aşk Kimde?


Bugün nedense aşka dair bişeyler karalamak istedim.AŞK!

Sabah uyandığında, sanki mutlu bir haber almışçasına neşeli olursun, tüm olumsuzluklara rağmen aşık olunca.Yüzünde anlamsız bir ifadeyle dolaşırsın.Ve bakarsın aynaya, sanki kendini ilk defa görmüşçesine ”EVET” dersin içinden ” bugün yine çok güzel görünüyorum”. Kendine de bir gülümseme atarsın ardından…

Ne giyersen giy, yakıştırmazsın kendine, daha iyi kıyafetler layıktır ya sana.Daha şık çıkmalısın ya onun karşısına…

Sokağa çıktığında sanki herkes sana bakıyordur. ” anladılar mı ne aşık olduğumu ” dersin. Aşık olduğun kişi aklına gelir yolda yürürken devleşirsin….

Veee büyük an, onu uzaktan görürsün, kalp atışların hızlanır. ”merhaba” demek için elini uzattığında ter içindedir, heyecandan. Çiçekler başka kokmaya, kuşlar serenat yapmaya başladı zannedersin. Oysa sadece aşktır, yaşadığının adı….

Ne kadar süreceği, ama birgün biteceği bilinen aşk! Kimine göre 3 ay, kimene göre 3 yıldır, ömür biçerler aşka. Belki birgün aşk terkeder seni, terkedebilir. Ama eğer doğru kişiyse aşık olduğun, yerini bambaşka hislere bırakır. Daha kuvvetli hislere…

Zaten aşkta gösterir kendini zaman zaman, başka kılığa bürünmüş olarak…

Bazen, bir çiçeğin kokusuna saklar kendini, hatırlarsın maziyi tam da o anı. Bazen de bir yağmur damlasına. Yağmur yağdığında nasıl sırılsıklam olduğunu hatırlarsın, onu beklerken.Aslında terketmez seni, ama yüreklendirmesi gerekiyordur bazı gönülleri, o yüzden görevini yapmaya gitmiştir AŞK!

Soruyorum aşk şimdi kimde ?

Bu da Şarkı

5 yorum:

  1. vücut kimyanı alt üst eder kan nereye akacağını bilmez ayaklarından çekilir yüzüne hücum eder yüzünden çekilir karnına. Karnında kelebekler uçuşuyor sanırsın sonra sinirlerinden hoplar sebepsiz yere sırıtırsın engel olamazsın sırıtışına tüm kusurlar kayboluverir gözünün önünden kalbinle aklın çatışır kalbin kazanır yürürsün ama sanki boşlukta işte böle bir şeydir aşk taa ki o rüyadan uyanana kadar. O zaman aynı aşk tam tersini yapmaya başlar kalamazsın yerinden dünyaya küsersin bedenin oradadır ama aklın uzaklarda kusurlar ararsın önceden nasıl görmedim ben bunları diye kendine kızarsın sinirlenirsin tüm sinir sistemin boşalır ağlarsın kendine kızarsın ona kızamazsın! işte böyle bir şeydir Aşk. varlığı da yokluğu da bela çoğu zaman ise tatlı bela ;)

    YanıtlaSil
  2. ben aşkın olduğuna inanmayanlar grubuna girdim:)

    YanıtlaSil