27 Mart 2014 Perşembe

10



O gece olanları düşünerek sabahı zor ettim .sağ kol ve bacakta kırık , sol omuzda çatlak ,boyunda zedenenme, gözlük camının kırılıp burnumu kesmesiyle atılan beş dikişi saymassak ucuz kurtulmuştum ..
Korkularım kendim ya da sağlığım degildi .Aklımı meşgul eden ve telefonumda bakmaya fırsatım olmayan o üç mesaj ve kızın kurtulup kurtulmadığıydı.." Telefonum "diye mırıldandım .telefonum kaza yerinde mi kaldı ,yoksa biri o esnada çaldımı acaba diye düşündüm..Numara aklımda değil ama evin adresi hafızama kazınmıştı hastane Kadıköy'de Acıbadem 2 km ötedeydi kalkıp gidemezdim ..
"Aff Allah'ım nasıl bir imtihanın ortasında kırıklar içinde çaresizim .Bir yol göster feraha çıkayım"
Gün aydınlanmak üzere olmalı.. Arabaların korna sesleri yağmurun sesini bastırıyor ,dışarıdan gelen kalabalığın anlamsız sesleri uğulduyordu.
Birazdan hemşire kahvaltımı getirir.Birden aklıma düştü ailem ne durumda acaba çok korkmuşlardır eminim akşam geç uyandığım için kimseyi içeri almadılar bugün sanırım hepsini görebilirim ...

6 yorum:

  1. İyi gidiyor bu seri, umarım en sonunda kızla birbirlerine aşık olup evlenmezler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle olursa klasik olur yaaa :)
      ben başka bişeyi düşünüyorum :D

      Sil
    2. Çok şükür, bir an için endişelendim :D

      Sil
  2. fazlaca polyanna olsa da insan meraklanıyor, zira böyle bir durumda kişi "acaba kıza ne oldu" dan çok "lan bana ne oldu böyle b.k var o kızın mesajlarının peşinden koşacak şu halime bak" derdi diye düşünüyorum :)

    neyse devamı bekliyoruz efenim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe..
      aslında ilginç olan da burası olsa gerek :)

      Sil
  3. evet ucuz atlatmış ölebilirdi de ..

    YanıtlaSil