7 Nisan 2014 Pazartesi

Bir Mail

 sana bir adım yaklaşmak!

      sana yaklaşmak hemde küçük adımlarla, belki sana göre bir karınca adımı kadar bir hareket bile değildir ama benim için yüzyıllık bir uğraş gibi. Adım adım yaklaşıor nefesini duyuyorum seni görüyorum ama! anlatamıorum, söyleyemiorum eziyorum seni farkındayım sen değer verdikçe ve usluca bana adım atarken ben hep seni düşürmeye çalışıyorum. Bu güne kadar bana bu biçim sabır gösteren olmadı. Ama farzetki ben göründüğümden öteyim mesela yıldız değilde ateş böceğiyim yaramazım ve bir o kadarda ürkek! farzet bütün sözlerim yaramzlıktan, hoyratlıktan inan kötü amacım yok.


    Sen çok iyisin belki ademden beri çeliğine bu kudar saf su dökülmemiş birisin! belkide adam! sadece masumca bir tebessümsün.BAK burda tam burda dudakların gülümsüyor olacak:) şımarma;) Hiç bir yazı iyiliğin yada cömertliğin tarifini yapamaz çünkü bu denli bişeyin sözsel bir tarifi yoktur hissel tarifi ise sadece hissedilir. yani göğüs kafesinde büyür öyle bişey!

   sana bu ilk mailimdi hemde 1 yıllık bir müddetten sonra, ehehe iyiki tanışmışız ve iyiki varsın umarım hep mutlu kalırsın ve için hep bu denli sabırlı ama bir o kadar sevecen kalır. sana yaklaşınca ne duydum biliyormusun?

    hey, biz bir yolda yürüyoruzzz ama hepimizin yolun sonunda ulaşmak istediği amaç farklı
    bana öyle bakma çünkü kendinide bende göreceksin farkımız yok bir nehrin  iki ayrı kıvrımıyız
    ve bir destek bulana kadar hep arayışlardayız.

3 yorum:

  1. bunu çok sevdiğimi söyleyebilir miyim :)
    çok güzell

    YanıtlaSil
  2. Ruhuna bir Fatiha okurdum herhalde..Sorunun cevabıydı:):):)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel dile gelmiş kelimeler, çok güzel özenle seçilmiş her biri...
    :)

    YanıtlaSil